فرار گسترده مغزها؛ این بار از امریکا به هند و چین - دولت عشق
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
همواره بردبار باش که آن پایه دانش است . [امام صادق علیه السلام]
دولت عشق
|| مدیریت || شناسنامه || پست الکترونیــک ||  RSS  ||  Atom  ||
فرار گسترده مغزها؛ این بار از امریکا به هند و چین

حامی دولت عشق ::دوشنبه 88/7/27 ساعت 7:55 عصر

خبر - در سالروز ورود کریستف کلمب به امریکا (Columbus Day) جشن بزرگی در سانی ول بر پا شد.

سالن مملو از دانشجویان جدید و قدیمی است که اکثر انها هندیان  سیلیکون ولی -Silicon Valley- (مشغول در صنایع های تک  کامپیوتری امریکا) هستند. برگزار کننده مراسم، سازمان "به هندوستان فکر کن" است که به هندیان مقیم امریکا کمک می کند تا مشکلات کاری و زندگی شان حل شود.

رانگاسوامی پدید آورنده گروه تحقیقاتی سندهیل (Sand Hill Group) ناگهان از جمع می پرسد چند نفر از شما پس از فارغ التحصیل شدن به کشورتان بر می گردید؟ و سه چهارم جمعیت دستهای خود را بالا میبرند!

خود رانگاسوامی یک هندی از خارج برگشته است که همراه نسل خود به امریکا بعنوان برنامه نویس وارد سیلیکون ولی شد و حالا صاحب کمپانی بزرگ نرم افزاری  در کالیفرنیاست اما مقیم هندوستان شده است.

واقعیت این است که نسل جدید دانشجویان هندی نیز دیگر علاقه وافری به ماندن در ایالات متحده ندارند .

تنها این واقعیت مختص دانشجویان هندی نیست. اگر از بزرگان بیزنس در چین هم بپرسید میگویند اکثر فارغ التحصیلان به شهرهای شانگهای و پکن بازگشته اند. موج تحقیق و توسعه که در هند وچین به راه افتاده دلیلش میتواند همین از خارج برگشته ها باشد.

سیلیکون ولی هنوز بعنوان داغترین مرکز تحقیق و توسعه و اختراعات تکنولوژیکی در امریکاست اما چرا با این وجود دیگر علاقه برای ماندن بین دانشجویان خارجی کمتر شده است؟

یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه دوک در کلیفرنیا از 1203 دانشجوی فارغ التحصیل هندی و چینی درباره دلایل بازگشت به خانه پرسیده که آمار منتشره حیرت آور است.

متوسط سن پرسش شوندگان هندی در این تحقیق آماری 30 سال و 33 سال برای چینی ها بوده است.51 درصد از چینی ها درجه فوق لیسانس داشته و 41 درصد انها دکترا داشتند.این آمار برای هندی ها معادل 66 درصد فوق لیسانس و 12 درصد دکترا بوده است. اکثر فارغ التحصیلان نیز مدیریت، تکنولوژی و علوم خوانده بودند.قطعا اینان در راس هرم علمی در امریکا بوده اند که نقش بسزایی در رشد و توسعه علوم و فنون ایفا می کنند. جالب اینجاست که 27 درصد از هندیها و 34 درصد از چینیهای این تحقیق اقامت دائم امریکا داشته یا شهروند امریکایی بوده اند (بنابراین بحث گرین کارت مهم نبوده است).

84 درصد از چینی ها و 6 درصد از هندی ها موقعیت تکنیکال و حرفه ای در امریکا داشته اند. هر چند انها میدانستند که حقوق کمتری را در بازگشت به خانه خواهند داشت اما اکثرا کیفیت زندگی را مهمتر از میزان حقوق و درآمد دانسته اند.

هرچند از کم فرهنگی در کشورشان رنج برده اند (فرهنگ بد ترافیکی در هند و آلودگی شدید هوا در چین) اما 67 درصد چینی های فارغ التحصیل و 80 درصد هندی ها بر حفظ ارزشهای خانوادگی  و فرهنگی تاکید کرده اند.

البته فاکتور پنهان دیگری نیز در این میان نقش داشته و آن سخت تر شدن قوانین مربوط به آوردن خانواده و اعضای فامیل پس از مهاجرت به امریکاست که گریبانگیر هندی ها و چینی ها هم شده است.

10 درصد از هندیها در این تحقیق گفته اند که مدیر ارشد بوده اند اما 44 درصد آنها وقتی به خانه باز گشته اند مدیر ارشد شده اند. در میان چینی ها هم این رقم از 9 درصد در امریکا به 36 درصد در خانه تبدیل شده است.

وقتی از پرسش شوندگان پرسیده شد که چه چیز در امریکا بهتر از کشورشان بوده است ، 54 درصد هندیها و 43 درصد چینیها روی تسهیلات مالی در امریکا دست گذاشتند.همینطور 51 درصد از چینی ها و 21 درصد هندیها تسهیلات بهداشتی و رفاهی را در امریکا بهتر دیده اند.

آمار مذکور درباره کسانی است که امریکا را ترک کرده اند. اما درباره دانشجویانی که در حال حاضر در امریکا هستند چه؟

در تحقیق آماری دیگر از 1224 دانشجوی خارجی (هندی چینی اروپایی و آسیایی) در امریکا سوالات مشابه ای پرسیده شد.

تنها 6 درصد از هندی ها، 10 درصد از چینی ها و 15 درصد از دانشجویان اروپایی اذعان کردند که قصد اقامت دائم را در امریکا دارند. 58 درصد هندیها، 54 درصد چینی ها و 40 درصد اروپایی ها گفتند پس از فارغ التحصیل شدن مدتی در امریکا مانده و پس از کسب تجربه به کشورشان باز خواهند گشت. آنها گفته اند آینده روشنتری را در کشورشان می بینند.

7 درصد چینی ها و 9 درصد اروپایی ها و 25 درصد هندیها نیز گفتند که موقعیت مالی بسیار روشنی را در امریکا می بینند. اما 74 درصد چینی ها 86 درصد هندیها معتقدند موقعیت مالی بهتری را در کشورشان پیدا خواهند کرد. بنیاد ملی علوم امریکا گفته است 92 درصد چینی ها و 85 درصد هندیها در مقطع دکترا حداکثر 5 سال اقامت را (به جای اقامت دائم) برای خود در نظر میگیرند.

واقعیت این است که برای سیلیکون ولی این فاجعه خواهد بود.البته با توجه به بیکاری بیش از 10 درصدی در امریکا گفته میشود که این میزان خروج فارغ التحصیلان چه دخل و خرجی به آنها دارد؟

اما از طرف دیگر وجود کارگران متخصص خارجی خود به نوعی در کارآفرینی نقش مثبتی ایفا میکند.

52 درصد سیلیکون ولی را خارجیان متخصص راه اندازی کرده اند و بیش از 25 درصد از ابداعات اختراعات و نو آوریها در سیلیکون ولی متعلق به این نیرو هاست که در صورت ترک امریکا ضربه ای بزرگ به بدنه علمی امریکا خواهد خورد.

مطابق آمار یک چهارم کل نیروی کار مهندسی امریکا خارجیان غیر متولد در امریکا هستند که 47 درصد آنها در مهندسی و علوم دکترا دارند.

بسیاری از دانشجویان هندی و چینی که در حال حاضر مشغول درس خواندن هستند ممکن است سازنده نسل بعدی گوگل ها و اپل ها باشند اما تصور کنید که آنها این کار را در حیدر آباد هند یا در پون چین انجام دهند؛ آنوقت سیلیکون ولی دیگر سیلیکون ولی نخواهد بود.


  • کلمات کلیدی :
  • نوشته های دیگران()


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    تهیه کلوچه از گوشت انسان
    نماینده ها ببخشید من رای نمیدم
    گشت ارشاد
    جرائم و مجازاتها در اینترنت
    درخت روز تولد شما کدام است؟
    مزحک ترین طلاق ها
    صغرا خانم فداکار
    وصیت نامه زیبای حسین پناهی
    خاتمی : 3 شرط دارم
    متنوع ترین شرایط فروش نوت بوک در سراسر کشور
    ثبت وبلاگ حامی دولت اسلامی
    [عناوین آرشیوشده]

    About Us!
    دولت عشق
    حامی دولت عشق
    حامی پرچمدار ایران عزیز و اسلام ناب محمدی
    Link to Us!

    دولت عشق

    Hit
    مجوع بازدیدها: 562963 بازدید

    امروز: 9 بازدید

    دیروز: 50 بازدید

    Day Links
    حامی دولت عشق [7]
    [آرشیو(1)]


    Notes subjects


    22 بهمن . 22 بهمن امسال . 90.عادل فردوسی پور . اغتشاشا . اغتشاشات . اغتشاشگران . امریکا . تسلیت . تهران . حمله اسرائیل به ایران . خیانت کاران . دشمنان اسلام . دشمنان نظام . دکتر محمود احمدی نزاد . دور دوم انتخابات دهم . زلزله . سایبر . سران فتنه و آشوب . شرایط ویژه . فتنه گران . کامپیوتر . کروبی . لپ تاپ . مشروعیت دولت در اطاعت از ولایت ‌فقیه است . مهندس سید میر حسین موسوی . موبایل . موسوی . ندا آقا سلطان . نوت بوک . ولادت حضرت زین العابدین (ع)مبارک باد .

    Archive


    سیاسی
    اجتماعی
    طنز سیاسی

    links
    آخرین روز دنیا
    فانوسهای خاموش
    خبر روز
    یادداشتها و برداشتها
    .: شهر عشق :.
    بوی سیب
    ایهاالناس بدانید گدای حسنم
    نور
    خط سوم
    نوت بوک و کامپیوتر
    صل الله علی الباکین علی الحسین
    برو بچه های ارزشی
    جالب و دیدنی...!!!
    آرامش جاویدان در پرتو آموزه های اسلام
    محمد شادانی
    امپراتوری هخامنشیان
    جمهوریت
    هامون و تفتان
    وبلاگ بچه مکتبی های با صفا
    آخرین منجی
    خانه اطلاعات
    دیـــــــار عـــــــاشـقـــــان
    کسب درآمد از طریق اینترنت
    سوارکاری
    اردبیل شهری برای همه
    نیار یعنی آرزو
    «بازتاب اخبار روز، تحلیل و تفسیر اخبار» اخبار سبز بدون محدودیت
    تو میتونی !! دانلود سرگرمی عکس کلیپ آهنگ mp3 اس ام اس
    آریایی بیداشو
    از یک عباس
    اینجا ایران عزیز
    سایت شخصی رئیس جمهور
    پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمعوری اسلامی ایران
    ارتباط با رئیس جمهور
    پایگاه اطلاع رسانی دولت
    ایسنا
    مهر
    فارس
    ایلنا
    خبرگذاری کار ایران
    رسا
    تابناک
    الف
    آفتاب
    عصر ایران
    دکتر محمود احمدی نزاد
    دریافت سوالات و پاسخگویی توسط خود معظم له و با
    مجموعه استفتائات
    فضائل و مصائب حضرت زهرا در پرسش و پاسخ با معظم له
    جنبش سبز و بیانیه های میر حسین موسوی و کروبی

    LOGO LISTS




    In yahoo

    یــــاهـو

    My music

    blogers
    blogers.ir
    وبلاگ
    Submit mail